MMO MALERFIRMA 

MMO Malerfirma er placeret på Amager/Kastrup og blev etableret som et dansk og privatejet malerfirma, som i starten kun varetog små opgaver i lokalområdet. Med tiden er MMO Malerfirma blevet mere veletableret og dækker nu også hele Storkøbenhavn.

Foråret 2017 blev MMO Malerfirma om registreret fra at være en personligt ejet virksomhed til et Anpartsselskab. Navnet på ejer og firma er stadigvæk det samme som altid - MMO.  Dette for at give endnu større sikkerhed for vores kunder, og for at virksomheden stile og roligt kan vokse.

Sprøjteværksted

Foråret 2018 åbnede MMO Malerfirma eget veletableret Sprøjteværksted i Dragør. Værkstedet er oprindeligt en autolakering som vi har konverteret til Sprøjteværksted med speciale i maling af køkkener, låger, skabe, skuffer lamper mm.  Sprøjteværkstedet har alt i moderne udluftning systemer, slibe stationer samt varmerum. 

Igennem de sidste 3 år har vi specialiseret os i kunsten at sprøjtemale møbler -generelt alt der kan males på. Dette gør at vi er alsidige med vores projekter, og har allerede leveret om lakerede møbler til store hoteller i København, firmaer samt til private.  

Kvalitet og prisbevidst maler til hele Storkøbenhavn

Veludført malerarbejde til en pris hvor alle kan være med. Vi har lært at vores kunder er glade for gode faste priser, hvor man selv hjemmefra kan få en fornemmelse for, hvad ens næste maleropgave vil koste. Som et af få malerfirmaer kan du se faste priser for udført malerarbejde på vores hjemmeside. Vi kommer dog gerne forbi og giver Dig et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker dette.

I dag består vores team af 3 danske udlærte bygningsmalere samt 3 udlærte malersvende med tilkalder vagt. 

Vores faglærte bygningsmalere er din garanti for et gennemført og pænt slutresultat, hvor der hverken er gået på kompromis med udførelsen eller materiale bruget. MMO Malerfirma er også en uddannelsesvirksomhed, og vi uddanner derfor også løbende håbefulde malerlærlinge, og følger med i det daglige og faglige under uddannelsen.

MMO Malerfirma er fuldgyldigt medlem af Danske Malermestre, Enrigtigmaler.dk samt Københavns Malerlaug. 

MMO er omfattet af Malermestres Garantiordning
En malermester med det blå M er omfattet af Danske Malermestres Garantiordning, og det blå M er din garanti for, at du har et sted at gå til med en klage, hvis du skulle være utilfreds med det arbejde, du har fået udført

MMO Malerfirma er også fuldgyldigt medlem af Københavns Malerlaug, samt Københavns Håndværkerforening.