Sådan forholder vi os til Coronavirus/COVID - 19

Kære Kunde & Samarbejdspartner

Hos MMO Malerfirma følger vi myndighedernes anvisninger og holder os opdaterede, så vi til enhver tid følger deres retningslinjer

Vi har udarbejdet handlingsplaner for, hvordan vi forholder os til smittede eller karantæneramte medarbejdere, og vi går ikke på kompromis med ansvaret for vores kunder og medarbejdernes sikkerhed.

Vi er som virksomhed heldige at ingen af vores ansatte er, eller har været berørt af Corona Virussen. Vi testes alle løbende.


Vi giver ikke mere hånd, men du får selvfølgelig som altid et stort smil med på vejen.


Vi er stadigvæk på arbejde

Vores malere møder stadigvæk ind på arbejde, både på vores sprøjteværksted og ude hos vores glade kunder. Vores malere arbejder ikke på store byggepladser, men derimod i tomme lejligheder og huse, hos private eller på trappeopgange med minimal kontakt til mennesker. 

 Vi holder stadigvæk kundemøder og besigtiger maleropgaver hvis det er større opgaver, MEN vi tager selvfølgelig alle de nødvendige forholdsregler. Alle de opgaver der kan prissættes via fremsendte billeder og plantegninger bliver selvfølgelig lavet hjemmefra.  Vores ansatte er informeret og instrueret i hvordan de skal forholde sig. 


Som kunde ved alm. malerprojekter

Vores malere er fuldt ud opmærksomme på at alt foregår efter bedste vis, og med alle forhåndsregler. Vores malere bærer mundbind. Ved dagens opstart bliver alle håndtag, og alle fælles berørte overflader sprittet af inden arbejdet begyndelse. Det samme gøres når man afslutter dagen. Vores malere tager minimal kontakt til beboere og andre håndværkere. Vi går max 5 personer af gangen på vores arbejdspladser, (beboere tæller med i 5 personer) Hver beboer får en kontaktperson som man skal henvende sig til, så man ikke er i kontakt til for mange forskellige mennesker. 


OBS: Er du som vores kunde berørt af Corona Virus, så venligst giv os besked herom hurtigst muligt så vi kan få ændret vores daglige planlægning, og sende vores medarbejdere til anden opgave. 

Vores fremtidige maleropgaver og malerentrepriser gennemføres som planlagt, medmindre der kommer yderligere restriktioner eller ændrede vejledninger fra myndighederne. Skulle der være de mindste ændringer, så vil vi give information ud til alle berørte kunder og samarbejdspartnere.


5 gode råd

5 gode råd fra sundhedsstyrelsen til at beskytte dig selv og andre mod COVID-19
• Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
• Host eller nys i dit ærme - ikke dine hænder
• Undgå håndtryk, kindkys og kram - begræns den fysiske kontakt
• Vær opmærksom på rengøring - både hjemme og på arbejdspladsen
• Hvis du er ældre eller kronisk syg - hold afstand og bed andre tage hensyn


Opdateret  d. 17.07.2021.