Samarbejdspartnere

Hos MMO Malerfirma samarbejder vi med en række velkendte virksomheder, foreninger, Klubber, boligforeninger og hoteller - foruden vores mange nye og trofaste private kunder. Det kræver sit at være en solid samarbejdspartner og vi gør vores yderste for vores kunder, da vi mener at dygtige medarbejdere, godt dansk håndværk, faste priser og en god personlig service er vejen frem for vores malerfirma.

Top Danmark 

MMO Malerfirma samarbejder med Top Danmark forsikring som står bag alle vores forsikringer og dækninger. Hos MMO Malerfirma er vi dækket ind med fuld ansvarsforsikring. Skulle uheldet være ude så vil alt på vores arbejdspladser, dit hjem og interiør være dækket ind, hvis et uheld skulle ske. 

Top Danmark står også bag alle vores forsikringer som vi har tegnet ekstra på vores ansatte, så alle medarbejdere har fuld sundhedsforsikring og tilgang til alle nødvendige behandlinger grundet det hårde arbejde som maler. 

Top Danmark står altid klar til alle uforpligtende spørgsmål vedr. MMO Malerfirmas dækninger når vi er i dit private hjem, forening, firma mm.   

For yderligere information om Top Danmark www.topdanmark.dk 


Sigma Coatings

MMO Malerfirma samarbejder med Sigma Farver, og følger løbende med i udviklingen af nye produkter. MMO MAlerfirma har siden 2016 benyttet sig af Sigma som leveret værktøj og maling til firmaet og er en god samarbejdspartner. 

Danske Malermestre

MMO Malerfirma er fuldgyldigt medlem af Danske Malermestre og følger derved også overenskomsten for dansk byggeri via Danske Malermestre og hører under Byg Garanti Ordning via Danske Malermestre

MMO Malerfirma har været medlem hos Danske Malermestre siden 2016. Dvs. at du  også er dækket ind under byg garanti ordningen via Danske Malermestre når vi er ude og male hos dig. 

Har du brug for yderligere information vedr. Garanti Ordningen samt de Danske Malermestre så kan du finde yderligere information på www.malermestre.dk 

Københavns Malerlaug

MMO Malerfirma er fuldgyldigt medlem ak Københavns Malerlaug, og følger løbende med i udviklingen sammen med Malerlauget. Vores ansatte bliver løbende opdateret omkring de nyeste metoder og regler, og  tilbydes løbende kurser for dygtiggørelse indenfor malerfaget

Enrigtigmaler.dk

MMO Malerfirma er fuldgyldigt medlem af enrigtigmaler.dk og de Danske Malermestre og følger derved også overenskomsten for dansk byggeri ved Danske Malermestre.

MMO Malerfirma har været medlem hos enrigtigmaler.dk  siden 2016. Dvs. at du også er dækket ind under byg garanti ordningen via Danske Malermestre når vi er ude og male hos dig.

Har du brug for yderligere information vedr. Garanti Ordningen samt de Danske Malermestre så kan du finde yderligere information på www.enrigtigmaler.dk  

Flügger Farver 

MMO Malerfirma har i en årrække samarbejdet med Flügger Farver, som er en velkendt farvehandler i Danmark. Flügger Farver står bag de danske malermestre og sørger for at alle materialer lever op til et bæredygtigt krav om en solid og god maling.