Samarbejdspartnere

Hos MMO Malerfirma samarbejder vi med en række velkendte virksomheder, foreninger, Klubber, boligforeninger og hoteller - foruden vores mange nye og ikke mindst trofaste private kunder. Det kræver sit at være en solid samarbejdspartner og vi gør vores yderste for vores kunder, da vi mener at dygtige medarbejdere, godt dansk håndværk, faste priser og en god personlig service er vejen frem for vores malerfirma.

Top Danmark 

MMO Malerfirma samarbejder med Top Danmark forsikring som står bag alle vores forsikringer og dækninger. Hos MMO Malerfirma er vi dækket ind med fuld ansvarsforsikring. Skulle uheldet være ude så vil alt på vores arbejdspladser, dit hjem og interiør være dækket ind, hvis et uheld skulle ske. 

Top Danmark står også bag alle vores forsikringer som vi har tegnet ekstra på vores ansatte, så alle medarbejdere har fuld sundhedsforsikring og tilgang til alle nødvendige behandlinger grundet det hårde arbejde som maler. 

Top Danmark står altid klar til alle uforpligtende spørgsmål vedr. MMO Malerfirmas dækninger når vi er i dit private hjem, forening, firma mm.   

For yderligere information om Top Danmark www.topdanmark.dk 


Beckers & Tikkurilla

MMO Malerfirma har fra 2019 startet et udvidet samarbejde med Beckers og Tikkurilla i Danmark. Beckers er en velkendt farvehandler i Danmark, som ligger stor vægt på bæredygtighed, svanemærkede produkter og ikke mindst Eco mærkede malinger.  Beckers forsyner MMO med alle typer af malinger til alle overflader, hvilket giver vores kunder en god mulighed for, at vælge lige præcis den farve og overflade de ønsker.  

Tikkurilla er også en del af Beckers regi og Tikkurilla forsyner vores sprøjteværksted i Dragør med de malinger vi benytter os af til renovering og maling af alle typer af møbler, skabe, lamper mm.  

BC Hospitality Copenhagen

Igennem en årrække har vi løbende været med på sidelinjen når BC Hospitality og deres 5 hoteller i København skal smukkeseres.  Hotellerne tæller Bella Sky, Crowne Plaza, Crowne international house, Marriott Copenhagen, Hilton Copenhagen.  Vi har i tæt samarbejde med deres designere og arkitekter været med under renoveringerne af restauranter, fællesområder, hotelværelser, suiter og konference faciliteter. 

Hornskov & Vindberg Inkasso

Vi har desværre oplevet at utrolig mange af vores kunder ikke betaler deres regninger rettidigt, hvilket vi er rigtig ærgerlige over.  

Vi har derfor været nødsaget til at starte et samarbejde med Hornskov & Vindberg Inkasso, som står bag alle sager vedr. opkrævning for manglende betalinger.  Betaler man ikke sin regning til tiden, overtager de alt kontakt og opfølgning  til de pågældende kunder. 

LA Design København 

Igennem en årrække har vi stået bag designeren og indretningsarkitekten Lise Agerholm og LA Design. Vi har haft fornøjelsen af at bistå ved totalrenoveringer, special opgaver samt sprøjtemaling af special designede møbler og interiør. 

Vores største samarbejde med LA Design består i tapetopsætninger

Københavns Møbelsnedkeri

Vi har igennem de sidste 3 år haft et godt og tæt samarbejde med Københavns Møbelsnedkeri. Vores sprøjteværksted står bag deres sprøjtemalede køkkener, kabinetter med sprøjtemaling og håndstrygning. Derudover maler og sprøjtemaler vi også på flere specielle opgaver for snedkeriet.  Vi er også med ude og gennemgå og rette til på alle de opgaver som vi har leveret til snedkeriet, så vi er sikre på at alt står helt perfekt efter opsætning.  

Cecilie Friis Mikkelsen Design Studio

Igennem de sidste to år har vi løbende haft et godt samarbejde med Cecilie Friis Mikkelsen, samt Thomas Raun Møbelsnedkeri. Her har vi stået for sprøjtemaling af inventar, møbler, køkkener mm. Alle sprøjtemalede overflader har efterfølgende fået håndstrygning.

Jan Joonsen / Alsig Advokater og ejendomsadministration 

Igennem de sidste 3 år, har vi løbende haft en rigtig godt samarbejde med Jan Joonsen ejendomsadministration og nu også Alsig Advokaterne. Vi har stået for maling og renovering af deres flyttelejligheder, samt stået for alm. maling og vedligeholdelse af deres ejendomme. 

Georg Meyer Ejendomsadministration

Vi har igennem de sidste 3 år haft en godt og tæt samarbejde med Georg Meyer ejendomsadministration. Her har vi  malet flyttelejligheder, renoveringsprojekter samt opfølgning og renovering af deres ejendomme i København og Roskilde. 

Vi har derudover stået for pris-giv Ning samt stået for udendørs renovering på deres ejendomme i Roskilde.