Følg med i vores arbejde

Vi er utrolig heldige at mange af vores kunder, giver os lov til at filme og tage billeder af de mange ting vi laver. I får her et lille udpluk af nogle af vores mange opgaver. Vi laver selvfølgelig mange flere ting end det du kan se nedenstående. 


Se nogle af vores inspirationsvideoer og følg med i vores arbejde

Farver, dekorering, opsætning af tapet mm. på Bella Center

Her har vi været i fuld gang med at opsætte specielle lyddæmpende tapeter på et stort kontorlandskab på Bella Center. Vi malede vægge i gode farver, og opsatte tapetetr i møderum, åbne kontorlandskaber samt i små "telefonbokse"

Opsætning af tapet på kontor i København 

Opsætning at Photostat tapet. Det er blevet utrolig populært at få lavet sit helt eget logo, billede eller farve på tapeter. Her fik vi muligheden for at opsætte tapet hos en stor entreprenør virksomhed i København Billedet er et udsnit af hvordan byggeriet skal se ud når det er færdigt. 

Renovering, opfriskning og effekt spartling hos Øens Ejendomsadministration & Advokatfirma

Her fik vi muligheden for at lave en masse sjove effekter på væggene med Kabe/ Detale-cph spartle. Derudover har vi fuldspartlet vægge, malet lofter, kontorlokaler og opfrisket alt træværk. Står du også med et større projekt, så kontakt os hør nærmere. 

Renovering af trappeopgang på amager

Her fik vi fornøjelsen af at male en trappeopgang for en lille Andelsforening på Amager. Lofter, vægge og træværk blev frisket op i lyse nuancer. Her har i lidt før og efterbilleder.  Arbejdet tog ca. 7 arbejdsdage for 2 malersvende.


Sprøjtemale loft i køkken på Bella Sky Hotel

Her har vi sprøjtemalet et hvidt loft i en af hotellets restauranter på 23 sal. Loftet var simpelthen for lyst og skulle males sort, så det matcher resten af restauranten. Efter afdækning og 2 gange maling er loftet nu flot. 

Sex & Samfund - København

Her har vi været i fuld gang med at renovere og opfriske Sex & Samfund i København. Nu er der fine lyse lokaler til undervisning. Farven går igen i deres undervisningslokaler, for at give en go ensartethed og ikke mindst en rolig farve til undervisning. 

Renovering af Hall

Renovering af villa i Lyngby. Her har vi givet en hall en smuk lys grå farve, samt fremhævet alle kanter for at give mere dybde, og for at fremhæve de mange fine detaljer ved panelerne og træværket. 

Sukaiba Restaurant.  23. sal på Bella Sky Hotel København.

Sommeren var en skøn tid hvor vi var med til at ændre den  gamle Sky Bar på Bella Sky hotel. I dag er der åbnet en flot og indbydende japansk/nordisk restaurant SUKAIBA, med en indretning og et materialevalg udover det sædvanlige.  Renoveringen tog flere måneder, og her har MMO hjulpet til med en masse specialopgaver. Opsætning af specialimporterede tapeter, spartlinger, maling af vægge, sprøjtemaling af interiør og epoxy gulve i højglans.  

Ønsker du en oplevelse udover det sædvanlige så tag turen op på 23. sal på Bella sky og nyd en lækker middag

Wulff & Konstali - Cafe-Restaurant 

Med en fantastisk placering på Skt. Hans Torv i København ligger Wullf & Konstali, som vi har været med til at renovere og klargøre til åbning i sommeren 2018. Her stod vi for alt vedr. spartling, maling og opretning af vægge og træværk. Alt er blevet bygget op fra bunden.   Resultatet er blevet rigtig godt.  

Fra børneværelse til ung-pige værelse

Her har vi været i gang med at renovere et børneværelse hvor vi både har malet vægge og opsat blomstret tapet. Resultatet blev super flot. 

Renovering af vinduer i ejendom på Istedgade - København

Vinduesrenovering på Marie Kirkeplads - Istedgade.  Her har vi i sommers været i fuld gang med at renovere og male alle vinduer i en hel ejendom. 

Skab effekt med tapet

Her har vi opsat et meget kraftigt tapet som fra afstand ligner en mahogni væg.  Opsætningen tog ca et par timer, og nu kan rummet igen bruges til mødelokale. 

Totalrenovering af en lejlighed som virkelig trængte til en kærlig hånd

Her har vi en lejlighed som ikke har været malet eller ordnet i 20 år. Da lejligheden var utrolig tilrøget måtte alle vægge isoleres for at undgå gennemslag for nikotin og snavs.  En god uge tog projektet og lejligheden var fin igen. Nu skal en gulvmand blot til for at ordne det sidste finish med gulvene.

Friske farver og en opfriskning.

Her har vi malet hos et stort arkitektfirma på Amager. Hele kontoret på 1300 m2. blev totalrenoveret fra bunden. Her får i et kort udpluk af farver, farvede vægge og køkkener malet med grå metallic effekt maling. 

Renovering af lejlighed i København. Før og efter

En totalrenovering af en større lejlighed. Her blev alle vægge spartlet og beklædt med filt. Vægge og lofter er derefter malet med en halvmat lys råhvid. Alt træværk, vinduer, døre, karme og fodlister er lakeret i samme farve med en høj glans. Nogle af rummene har fået en frisk grøn farve. 

Skab lys og frisk stuen op

Her har vi sprøjtemalet et gammelt træloft, med højglans maling. Det giver en flot finish og giver mere lys. Væggene er beklædt med filt og malet i Lys Råhvid maling. 

Renovering af lang gang.

Her har vi renoveret en lang gang. Alle vægge er beklædt med for-grundet filt, og malet hvid. For at give endnu mere lys, har vi malet loftvinduet med hvid højglans maling, så lyset reflekterer og givere endnu mere lys. 

Renovering af stue 

Her har vi repareret de gamle vægge, fuldspartlet væggene og opsat filt. Efterfølgende er der malet med Lys Råhvid. 

Her går vi "All in" på RØD.

Der er intet bedre end hyggelige arbejdstimer på lageret, med utraditionelle og sjove maleropgaver. Øens Ejendomsadministration og advokatfirma www.oadv.dk. Har nu en flot RØD cykelkasse, som er klar til at komme på tur i det københavnske byliv.

Maling kan gøre underværker.

Så var vi i gang igen, denne gang med endnu en trappeopgang på Amager. Opgangen havde ikke været malet i et par årtier, og murværket var flere steder yderst medtaget. Med en god omgang afvask, pudsning og ikke mindst modehvid farve, kom de fine industrielle detaljer og ikke mindst lyset til sin ret

2 opgange færdige - 4 tilbage og vi er i fuld gang

Vi er i fuld gang med at male trappeopgange på Amager. En stor industri ejendom som virkelig trængte til en omgang.  Her er lidt blandede billeder før og efter - før billederne er dog taget omkring jul ved planlægningen (i kan vel godt se hvorfor, med de hyggelige nisser). De nye billeder er fra i dag.

Fraflytningslejligheder

Er du også en af dem som skal aflevere en lejebolig nymalet - afleveret som modtaget.   Det kan i mange tilfælde godt betale sig at få en professionel maler til at klargøre lejligheden, så man slipper for at udlejer evt kræver at ens hårde arbejde med klargøringen, skal laves om efter flytte syn.  Her er det en stor lejlighed i 3 etager i Sydhavnen - lejligheden gik igennem flytte syn uden ekstra omkostninger for lejer.

Nye kontorlokaler

Sent efterår blev vi færdige med disse helt nyopførte kontorlokaler på Nordsjælland. Så vi deler lige lidt billeder.
Her er lokalerne opbygget med gipsplader,/vægge som er blevet spartlet og beklædt med filt, grundet og malet 2 gange med lys råhvid.

Billedekvaliteten er ikke i top, men vi håber det giver en forståelse for rummene alligevel.

Maling kan giver utrolig meget lys

Så fik vi opfrisket en lang gang, på et kontorlandskab beliggende i Nordsjælland.
Her blev den meget cremehvide farve, frisket op med en lys råhvid.

Skimmelsvamp kan bekæmpes og udfaldet bliver altid godt

Så kan der danses og øves skuespil igen :). Vi er netop færdige med renoveringen af de to danse og øve rum på Øbro friskole i København.Her var der desværre konstateret skimmelsvamp! I den forbindelse har man affugtet rummene, skrabet alt gammelt maling og puds af væggene og derefter afvasket og sprøjtet med skimmeldræbende midler. Derefter er væggene sat til tørring med varmeblæsere i 5 dage, og derefter genopbygget og malet op på ny. Nu er der ikke mere skimmelsvamp og rummene kan igen benyttes til dans og skuespil.

Søborg-Dyssegaard Estate -ejendomsmæglerforretning

Vi har netop sat sidste hånd på Søborg-Dyssegaard Estate -ejendomsmæglerforretning, som ligger på Hovedgaden i Søborg.  Her var der tale om en gennemgribende totalrenovering, med alt fra fuldspartling, opsætning af filt og maling. Da lokalerne tidligere havde været brugt til lokal Bodega, så måtte alle synlige flader også isoleres for gennemslag af nekotiv og røg.  Alt er blevet endevendt - til et fantastisk resultat. I kan følge med i arbejdet/renoveringen på de næste billeder.  

Skulle man have brug for en fantastisk ejendomsmægler til salg/køb af hus eller lejlighed, så kan man jo altid kigge forbi Estate i Søborg - dyssegård og snakke med Morten Tingleff.  eller ringe til ham direkte på tlf.  39 10 16 10